Er zijn geen evenementen gevonden
  • Openstelling Coelhorst op termijn
    vrijdag 24 oktober 2003
    Lees verder >>

Adviesbureau Grebbelinie levert teksten voor paneel Lambalgen

Door Bert Rietberg. Adviesbureau Grebbelinie, zaterdag 19 februari 2011 19:04
Categorie: Projecten

In opdracht van de gemeente Woudenberg heeft Adviesbureau Grebbelinie foto's, teksten en tekeningen geleverd voor de informatieavond over project Lambalgen.

Poster Lambalgen

Een van de posters, die Copier Zuid liet maken voor de informatieavond over Lambalgen.

In 2011 wordt de Post bij Lambalgen gereconstrueerd door Staatsbosbeheer, dat Copier Zuid opdracht gaf om tekeningen te maken van het ontwerp. Adviesbureau Grebbelinie werkt samen met dit bureau, om gegevens aan te leveren over maten, profielen en historische achtergrondinformatie.

Voor de informatieavond maakte men fraaie posters waarop duidelijk werd welke betekenis de werken in de geschiedenis hebben gehad en hoe Staatsbosbeheer de werken wil laten herstellen. De teksten werden geleverd door Adviesbureau Grebbelinie. De avond in Woudenberg werd goed bezocht en leverde veel aanknopingpunten op voor het vervolg van het project.

Ook bezoekers en voorbijgangers van het projectgebied zullen geinformeerd worden middels een groot informatiepaneel. Het project wordt georganiseerd en gefinancierd door de provincie Utrecht, de gemeente Woudenberg, Staatsbosbeheer en projectbureau SVGV.

Meer informatie vindt u op www.grebbelinie.nl


Terug naar het nieuwsoverzicht